5.) A C60 LASSÍTHATJA, MEG IS ÁLLÍTHATJA A LEÉPÜLÉST.

Carbon Elixír

Updated on:

A DEGENERATÍV TESTI FOLYAMATOKAT IS LELASSÍTHATJA, AKÁR MEG IS ÁLLÍTHATJA A C60.

Ez pedig azt is jelentheti, hogy a beteges folyamatok leállhatnak és visszaállhatnak egészséges üzemmódba. Ezek mind az élet meghosszabbításával és az életminőség javításával függnek össze.

 • A C60 használata jelentősen javítja a bőr állapotát, a pattanások is jelentésen csökkennek. 8 hetes használat után a 87,6%-os csökkenés volt tapasztalható. – tudományos tanulmány: 20887812.
  ***
 • A C60 43%-al növelte a bőr hidratáltságát, rugalmassá téve a bőrt. 33%-al növelte az átlagos kollagénszintet 28 napos kezelés után. – tudományos tanulmány: 25619806.
  ***
 • A bőr és a haj állapota is képes javulni. Tapasztaltak ráncok visszahúzódását, pattanások eltűnését, sőt még a hajszín is visszaállt eredeti tónusára. A C60-as csökkenti a ráncok és a pattanások kialakulását. – tudományos tanulmány: 23193890.
  ***
 • A gyulladás leküzdésével a C60 terápiás hatással volt az ekcémára. – tudományos tanulmány: 26810232.
  ***
 • Fokozott hajnövekedés. Egy humán klinikai vizsgálat arra a következtetésre jutott, hogy a C60 molekulával végzett 6 hónapos kezelés 16%-al növelte a haj növekedési ütemét, és hogy az életképes hajtüszők száma jelentősen megnőtt. – tudományos tanulmány: 19223242.
  ***
 • Egyes tanulmányok azt is kimutatták, hogy a fejbőrre kenve visszaállította az eredeti hajszínt.
A KÜLSŐ MEGJELENÉS IS FONTOS ÉS ÉRTÉKES VILÁGUNKBAN, DE EZ VALAHOL MINDIG A BELSŐ EGÉSZSÉG VISSZATÜKRÖZŐDÉSE. A SZÉPSÉGIPAR IS ÓRIÁSI TÖMEGEK ÉRDEKLŐDÉSÉT ÉLVEZI, EZÉRT A C60 – Carbon Elixír IS FONTOS LEHET SOK EMBER SZÁMÁRA.

A fentebb bemutatott tudományos kísérleteket nem tekinthetjük bizonyítéknak arra, hogy a C60 – Carbon Elixír  mindenkinél pontosan ugyanígy fog működni.
Ezért nem lehet közvetlenül ezeket a hatásokat a Prawtein*** C60 – Carbon Elixír terméknek tulajdonítani. A hatóságok minden bizonnyal azt mondanák, hogy ez nem lehetséges, ezért az ilyen magatartás és az ilyen bemutatás valótlan lenne.
VISZONT! Tudományos okokból ezt elolvashatjuk, beszélhetünk róla, mert bár mindez hihetetlen … de … ezek mégiscsak tudományos tanulmányok, amelyek megismételhetőek és le is vannak írva, publikálva is vannak és nyilvánosan elérhetőek.

Prawtein*** – PRAWTEIN® – ISMERD MEG AZ ISTENEK KAKAÓÉTELÉNEK HATÁSAIT – kattints ide!

Következő rész:
6.) – SPORTOLÁS UTÁN GYORSABBAN REGENERÁLÓDHAT


error: Content is protected !!