1.) A C60 EGY SZUPER ANTIOXIDÁNS!

Carbon Elixír

Updated on:

A LEGGYAKORIBB KUTATÓI KIJELENTÉS AZ, HOGY A C60 EGY SZUPER ANTIOXIDÁNS.

  • A C60-as 172 x erősebb antioxidáns, mint a C-vitamin.
    **
  • A C60 egy szuper antioxidáns, amely semlegesíti a reaktív oxigéneket. Ezért ROS (reaktív oxigén szabadgyökök) jelzéssel rendelkezik és enyhíti a gyulladás tüneteit.
    **
  • Az oxigén valójában oxidációt okoz, ahogy a vas is rozsdásodik, oxidálódik, úgy mi is oxidálódunk, belülről öregszünk … és ezt okozza az oxigén.
    **
  • A C60 szuper antioxidáns pedig meg tud védeni ez ellen bennünket.

MIT JELENT EZ A „SZUPER” A C60-ASNÁL?

A C-vitamin, amit elfogyasztunk az is antioxidáns és leköti, semlegesíti az szabad gyököket és közben elhasználódik. Viszont a C60 molekuláról kiderült, hogy katalizátorként működik a szervezetünkben, vagyis részt vesz ezekben a reakciókban, ahol a szabad gyökök felhalmozódnak a C60 gömbszerű molekuláján, feloldódnak, megszűnnek, DE a C60 nem sérül és nem használódik el, vagyis megmarad akár hónapokig is – szemben a C-vitaminnal.
Szóval ez a fantasztikus dolog a C60 molekulát illetően – nagyon sokáig képes kifejteni a pozitív hatását.
A szervezetünknek csak kis mennyiségre van szüksége, szemben a C-vitaminnal, mert hosszú ideig katalizátorként tud működni, ezért nevezik szuper antioxidánsnak.
Tehát erre a szuper antioxidánsra mindnyájunknak valóban szüksége van, hogy elpusztítsa a szabad gyököket, melyek megöregítenek és beteggé tesznek bennünket.

AMI ENGEM ELŐSZÖR LENYŰGÖZÖTT, AZ A HOSSZÚ ÉLETTARTAM, ÉS EZ VOLT A FŐ OKA ANNAK, HOGY ELKEZDTEM ODAFIGYELNI A C60-RA, vagyis pontosabban a Carbon Elixír termékre, ami nagy mennyiségben tartalmazza a C60 molekulát.

A fentebb bemutatott tudományos kísérleteket nem tekinthetjük bizonyítéknak arra, hogy a C60 – Carbon Elixír mindenkinél pontosan ugyanígy fog működni.
Ezért nem lehet közvetlenül ezeket a hatásokat a Prawtein*** C60 – Carbon Elixír terméknek tulajdonítani. A hatóságok minden bizonnyal azt mondanák, hogy ez nem lehetséges, ezért az ilyen magatartás és az ilyen bemutatás valótlan lenne.
VISZONT! Tudományos okokból ezt elolvashatjuk, beszélhetünk róla, mert bár mindez hihetetlen … de … ezek mégiscsak tudományos tanulmányok, amelyek megismételhetőek és le is vannak írva, publikálva is vannak és nyilvánosan elérhetőek.

Prawtein***PRAWTEIN® – ISMERD MEG AZ ISTENEK KAKAÓÉTELÉNEK HATÁSAIT – kattints ide!


Következő rész:
2.) – A C60 MEGVÉD A SUGÁRZÁSOKTÓL


error: Content is protected !!