Virtuális látogatás a Carbon Elixír – C60 gyárában – Ostraván

Carbon Elixír

Updated on:

Most exkluzív látogatást tehetsz a BEWIT gyárába, ahol a Minőségi illóolajok és a Carbon Elixír is készül – tarts velem!

Már írtam a sztorimról, hogy hogyan látogattam meg személyesen az Ostrava-i gyártó üzemet, ahol a Carbon Elixír is készül:

MOST MEGHÍVLAK TÉGED EGY VIRTUÁLIS – VIDEÓS GYÁRLÁTOGATÁSRA, HOGY RÉSZLETESEN MEGISMERHESD AZT A GYÁRTÓÜZEMET, ITT A SZOMSZÉDUNKBAN CSEHORSZÁGBAN – OSTRAVÁN, AHOL:
  • Kizárólag természetes anyagokat használnak és minden élő, ami bekerül és kikerül onnan.
  • Még a gyár épületének is „lelke van”, hiszen több, mint 120 éves és az elmúlt 8 évben élettel töltötte meg a tulajdonos, Jiří Černota. Nemcsak a felújításokról beszélek, melyet a saját munkájával, lelkületével és életfelfogásával erősít, hanem a többi munkatárs lelkes hozzáállása is kapcsolódik ehhez. Továbbá, nem kevéssel járul hozzá ehhez a pozitív energiához az alapanyagok, készítmények életereje is, melyek itt „laknak” addig, amíg ki nem kerülnek a vásárlóikhoz.
A videóban láthatod, ahogy:

Személyesen a tulajdonos, Jiří Černota fog Téged is végigvezetni a gyáron, és közben elmondja mindazt, amit sokan, más gyártók meg sem említenek a nagyközönségüknek.

Akár egy esti programnak is megfelel, hogy megnézd ezt a 25 perces videót.

Ha kedved kapsz, hogy élőben is mindezt lásd és ÉREZD azt a pozitív energiát, ami sugárzik az egész komplexusból, akkor érdemes majd ellátogatni az egyik nyílt napra. 🙂

A videó CSEH nyelvű, ezért kapcsold be a FELIRATOKAT és válaszd ki a MAGYAR nyelvet!


error: Content is protected !!