2.) A C60 MEGVÉDHET A KÁROS SUGÁRZÁSOKTÓL.

Carbon Elixír

Updated on:

NAGYON SOK CIKK, KUTATÁSI EREDMÉNY FOGLALKOZIK A C60 SUGÁRVÉDŐ TULAJDONSÁGAIVAL.

Tehát, ha a C60 ott van a testünkben, sejtjeinkben akkor, de facto megvéd minket a sugárzásoktól, oly módon, hogy neutralizálja, semlegesíti azok káros hatásait.

Manapság sokan tartanak, félnek az „5G sugárzástól”, ami ugyan hivatalosan nem „igazolt”, de vannak kísérletek, amelyek kimutatták, hogy az élő szervezetekre ezek a sugárzások károsan hatnak.
Ez a téma szuper fontossággal bír egyre több ember számára. Azért, mert számunkra, emberek számára, de minden növény számára is káros a sugárzás, ami körülöttünk van – a számítógépekből, a WiFi-sugárzókból, a televízióból, mobiltelefonok … – a sugárzásokról már több esetben bebizonyosodott, hogy károsak az élő szervezetek számára.
Ugyanúgy, mintha valaki magasfeszültségű vezeték alatti zónában él – ezért manapság már ezt az előírások sem teszik lehetővé, tiltják, hogy ilyen kábelek alatt, közvetlen hatósugarában életteret létesítsen bárki is..

A PubMed-en megtalálható tudományos vizsgálatok azt mutatják, hogy a C60 molekulát kapott patkányok túlélték a halálos dózisú sugárzást, míg a kontroll patkányok 100%-a elpusztult sugármérgezés miatt.

Tehát, az a patkány, amelyet nem védett a C60 elpusztult, és amelynek a testében ott volt a C60, az túlélte. – ezek a tanulmányok a PubMed weboldalán megtalálhatóak és leellenőrizhetőek.

  • A C60 védi a normál sejteket a sugárzás okozta sejtkárosodástól és elpusztítja a rákos sejteket. – tudományos tanulmány: 20582595.
    **
  • Az 5G vizsgálatok megtalálhatóak a 30240826 szám alatt, továbbá másik 2 tanulmány is a 19914272, 17317115 – tehát leellenőrizhető az interneten.

Egy idézet:
A C60 a szabad gyökök semlegesítésével védi a szöveti DNS-t az 5G károsodástól, megakadályozza az oxidatív stresszt, és ezáltal véd a sugárzásos mérgezés ellen.

ÚGY GONDOLOM, HOGY EZ NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓ LEHET SOK EMBER SZÁMÁRA.

A fentebb bemutatott tudományos kísérleteket nem tekinthetjük bizonyítéknak arra, hogy a C60 – Carbon Elixír mindenkinél pontosan ugyanígy fog működni.
Ezért nem lehet közvetlenül ezeket a hatásokat a Prawtein*** C60 – Carbon Elixír terméknek tulajdonítani. A hatóságok minden bizonnyal azt mondanák, hogy ez nem lehetséges, ezért az ilyen magatartás és az ilyen bemutatás valótlan lenne.
VISZONT! Tudományos okokból ezt elolvashatjuk, beszélhetünk róla, mert bár mindez hihetetlen … de … ezek mégiscsak tudományos tanulmányok, amelyek megismételhetőek és le is vannak írva, publikálva is vannak és nyilvánosan elérhetőek.

Prawtein***PRAWTEIN® – ISMERD MEG AZ ISTENEK KAKAÓÉTELÉNEK HATÁSAIT – kattints ide!

Következő rész:
3.) – A C60 2X-RE NÖVELI AZ EGÉSZSÉGES ÉLETTARTAMOT


error: Content is protected !!