Kezdjük azzal, hogy: Mi is az a „PUBMED” – Ahol Kutakodtam?

Carbon Elixír

Updated on:

AZÉRT tartom fontosnak elmondani, bemutatni a „PUBMED”-et, hogy érthető és tiszta legyen az, amit a következő anyagokban majd feltárok!

PUBMED-EN LÉVŐ TUDOMÁNYOS EREDMÉNYEK ÉS KUTATÁSOK a C60 molekuláról (Carbon Elixír)

Mit és hol írtak, publikáltak a C60-as molekuláról?

Az oldalalom bemutatott eredmények, tudományos állítások és tanulmányok a PubMed adatbázisban is megtalálhatóak:

Mi is az a „PubMed„?

Azért kell megismerjük a PubMed-et, hogy biztosan tudjuk, helytállóak a következő információk, a kutatásokból vett adatok.

 • A PubMed egy ingyenes adatforrás, amely támogatja az orvosbiológiai és élettudományi irodalom keresését és visszakeresését az egészség javítása céljából – mind globálisan, mind személyesen.
  **
 • A PubMed adatbázis több mint 33 millió idézetet és kivonatot tartalmaz az orvosbiológiai irodalomból.
  **
 • Az 1996 óta a nyilvánosság számára online elérhető PubMed-et a Nemzeti Biotechnológiai Információs Központ (NCBI) fejlesztette ki és tartja karban, az Egyesült Államok Nemzeti Orvostudományi Könyvtárában (NLM), amely az Országos Egészségügyi Intézetben (NIH) található.
  ***

Akit érdekel, ezen a linken érheti el: https://pubmed.gov

MIT TALÁLHATUNK A PUBMED ADATBÁZISBAN A C60 MOLEKULÁRÓL?

 • A kutatások felfedezték és számos tanulmány igazolta, hogy a C60-as szén molekula nagyon hatékonyan és hihetetlen módon is befolyásolja testünk alapjait, alapműködését.
  *
 • Franciaországban egereken és patkányokon végeztek kísérleteket, melyeknek C60-at adtak és ez meghosszabbította az életüket 100%-kal!
  **
 • A tudósok már régen bebizonyították, hogy az embereknek 100 éves korukig kellene élniük. A C60-sal nagy a valószínűsége, hogy akár 200 évig is élhetnénk.
  ***
  ***
 • A nyilvánosan elérhető információkat fogom bemutatni a C60 molekula hatásait illetően.
 • Nem a „gyógyításokról” akarok beszélni, mert az érvényes törvények szerint gyógyítani az orvosok jogosultak a kórházakban.
 • Viszont mi megvitathatjuk, beszélhetünk az egészséges életmód témájában. A tudományos szempontból nyilvánosságra hozott eredményekről is beszélhetünk.
 • Természetesen, ha valaki beteg lenne, akkor őt orvoshoz kellene irányítanunk!

A következőkben bemutatásra kerülő tudományos kísérleteket nem tekinthetjük bizonyítéknak arra, hogy a C60 mindenkinél pontosan ugyanígy fog működni.
Ezért nem lehet közvetlenül ezeket a hatásokat a Carbon Elixír – C60 terméknek tulajdonítani. A hatóságok minden bizonnyal azt mondanák, hogy ez nem lehetséges, ezért az ilyen magatartás és az ilyen bemutatás valótlan lenne.
VISZONT!
Tudományos okokból ezt elolvashatjuk, beszélhetünk róla, mert bár mindez hihetetlen … de … ezek mégiscsak tudományos tanulmányok, amelyek megismételhetőek és le is vannak írva, publikálva is vannak és nyilvánosan elérhetőek.

A KÖVETKEZŐKBEN MUTATNÉK PÁR MEGDÖBBENTŐ TANULMÁNYT, A PUBMED-EN MEGJELENT KUTATÁSOKBÓL. EZEK ALAPJÁN MÁR LESZ BIZONYÍTÉKUNK ARRA, HOGY MEGFONTOLJUK HASZNÁLATÁT!

Kezdjük talán ezzel:

1.) – A C60 EGY SZUPER ANTIOXIDÁNS


error: Content is protected !!