A C60 molekula 2 bámulatos története a múltból

Carbon Elixír

Updated on:

A C60 TÖRTÉNETE ÉS FELFEDEZÉSE

1.)
A C60 természetes előfordulása Oroszországban, az Onyega-tó közelében található …

… ahol – talán nem véletlenül – alapította Nagy Péter cár az első gyógyfürdőt. Akkor még nem tudták, hogy miért működik számukra, de működött.

Illusztrációs felvétel arról a vidékről.

Most már tudjuk pontosan és tudományos kísérletekkel alátámasztva ismerjük, hogy miért működött már a cári Oroszországban is – mert a vízben ott volt oldott állapotban a C60 molekula, ami kifejtette a gyógyfürdőzőknél a pozitív hatásait.

Azt nem tudom, hogy még a mai nap is működik-e ez a gyógyfürdő, vagy van-e ott valami hasonló, de azt tudom, hogy:

Ha ma élvezni akarjuk az egykori Cári Oroszország előkelőségeinek kiváltságait, akkor elég, ha beszerezzük a Carbon Elixír terméket.


2. történet:

Rudolf Steiner, aki egy osztrák polihisztor, filozófus és a Waldorf-pedagógia megalapítója volt (az antropozófia megalkotója, emellett nagyszámú festmény, szobor, építészeti terv és vázlat maradt fenn tőle). Ő foglalkozott a szén tulajdonságaival is és az egyik megjegyzésében még a bölcsek kövének, a Szent Grálnak-nak is emlegette.

Ha utánanézünk, akkor arabul a bölcsek kövét „el iksir”-nek nevezik, ami alapján a C60-as molekulát nevezhetjük akár Carbon Elixír-nek is.
Rudolf Steiner beszélt már 100 évvel ezelőtt a szén molekula egyediségéről. Valahogy ráérzett és meg tudta becsülni azt az értéket, amit manapság már a „közismert” C60-as szén molekula tulajdonságait ismerve tudunk, és hasznosítani is tudjuk ezeket az egyedi tulajdonságait.


error: Content is protected !!