Mi is ez a C60 molekula, hogyan néz ki?

Carbon Elixír

Updated on:

… ÉS MITŐL OLYAN ÉRDEKES EZ A C60 MOLEKULA?

Ha a hozzá illó, megfelelő minőségben szeretnénk beszélni a C60 molekuláról, akkor azzal kellene kezdenünk, hogy:

NOBEL-DÍJAT KAPTAK A FELFEDEZÉSÉÉRT 1996-BAN, 11 ÉVVEL AZUTÁN, HOGY MEGTALÁLTÁK 1985-BEN.

Az iskolában azt tanultuk, hogy a szénnek két formája van: a grafit és a gyémánt. Viszont 1985-ben felfedezték a C60 molekulát, ami a szén 3. formája.

Ez egy olyan szénmolekula, amiben 60 szén atom van egy „futball-labda felületéhez” hasonlóan, 5 és 6 szögek formájában összekapcsolódva, mely így „gömböt” formál.

A C60 szénmolekula szerkezete


A C60-at fullerén néven is használják.

Nem tévesztendő össze a grafénnel, melyet később fedeztek fel. A grafén tulajdonképpen egy egyetlen atom vastagságú grafitréteg.

A grafén az egy síkban összekapcsolódott szénatomok szerkezete.
Ezért SEMMI KÖZE SINCS a C60 gömbszerű molekulaszerkezetéhez.

A C60-AS EGYSZERŰEN EGY KIVÉTELES MOLEKULA.

A C – szén minden, a Földön élő szervezetben, sejtben így bennünk is jelen van. Ez a 4. legfontosabb kémiai elem. Testünk 18,5% szén, ami kb. a testünk 1/5 része, az oxigén pedig testünk 65%-a.

Tehát, testünk 1/5 részben szénből áll, így mondhatjuk, hogy a szén képezi a testünk kémiai gerincét, és ez így már kivételes helyzetbe hozza a szenet, mint kémiai anyagot, mert ez testünk alapja. És tudjuk AZT is, hogy a legfontosabb minden dolognál az, hogy jó legyen az ALAP-ja.

  • Egyesek kutatók szerint a C60 molekula a leghatékonyabb szabadgyök megfogó, semlegesítő, mert képes eljutni egészen a sejtek mitokondriumaiba és ott sokáig képes aktívan működő is maradni.
    **
  • A sejtjeink mitokondriumai azok a sejtrészecskék, melyek sejtenergiát, vagyis a mi életenergiánkat állítják elő. Ha ezek jobban működnek, mert a C60-as leköti a képződő salakanyagokat – szabad gyököket, akkor több az energiánk, több a sejtek energiája így jobban tudnak működni. Ezáltal nem csak több energiánk lesz, amit érezhetünk is, hanem a sejtjeink, ezáltal a szerveink is jobb hatékonysággal és egészségesebben tudnak működni.
Ha elkezdjük használni, feltöltjük testünket a C60 molekulával (a Carbon Elixír használatával), akkor ez összességében azt fogja eredményezi, hogy egészségesebbek leszünk*** és egészségesen tovább is élhetünk.
(***A tudományos kutatásokra és eredményeikre, valamint a cári Oroszország előkelőségeinek történelmi tapasztalataira alapozva.)

error: Content is protected !!