7.) A C60 JAVÍTHATJA AZ AGYI FUNKCIÓKAT …

Carbon Elixír

Updated on:

A C60 CSÖKKENTETTE AZ ÉLETKORRAL ÖSSZEFÜGGŐ KOGNITÍV KÁROSODÁST (ALZHEIMER-KÓR, PARKINSON-KÓR, EMLÉKEZÉSI KÉPESSÉG):

A kognitív károsodás azt jelenti, hogy nehézségeik lehetnek az összpontosításban és gondolataik logikus összeszervezésében, a helyes értékítélet – döntés meghozásában, memóriájuk – emlékeik helyes elérésében és kezelésében.

 • Elősegítette az új idegsejtek növekedését és növelte a tanulás és a memória sebességét. – tudományos tanulmány: 25129570, 17079053.
  **
 • A neurodegeneratív betegségek, mint az Alzheimer-kór vagy a Parkinson-kór, vagy az emlékezési képesség – a tanulás gyorsasága és az emlékezési területeink kiterjesztése. Ezek mind javuló tendenciát mutattak a kutatásokban.
  **
 • A folyamatban lévő vizsgálatok azt sugallják, hogy a C60 potenciális neuroprotektív szer a neurodegeneratív rendellenességek, köztük a Parkinson-kór kezelésére. – tudományos tanulmány: 25043598.
  **
 • Egy másik tanulmány szerint a C60-as csökkentette a béta-amiloid aggregációját – összekapcsolódását az idegsejtekben, mely remény és ígéret az Alzheimer-kór kezelésében. – tudományos tanulmány: 25589720.
  **
 • Csökkenti az allergiák súlyosságát és új módot jelenthet az asztma, az ízületi gyulladás, a szívbetegségek és a szklerózis multiplex kezelésére. – tudományos tanulmány: 17579089, 24409811.
KORUNK EGYIK JELENTŐS PROBLÉMÁJA AZ „ÖREGKORI ELBUTULÁS”, MELYTŐL OLY SOK EMBER TART, EZÉRT FONTOS SZEREPET KAPHAT AKÁR A C60 – Carbon Elixír EZEK MEGELŐZÉSÉBEN.

A fentebb bemutatott tudományos kísérleteket nem tekinthetjük bizonyítéknak arra, hogy a C60 mindenkinél pontosan ugyanígy fog működni.
Ezért nem lehet közvetlenül ezeket a hatásokat a Prawtein*** C60 – Carbon Elixír terméknek tulajdonítani. A hatóságok minden bizonnyal azt mondanák, hogy ez nem lehetséges, ezért az ilyen magatartás és az ilyen bemutatás valótlan lenne.
VISZONT! Tudományos okokból ezt elolvashatjuk, beszélhetünk róla, mert bár mindez hihetetlen … de … ezek mégiscsak tudományos tanulmányok, amelyek megismételhetőek és le is vannak írva, publikálva is vannak és nyilvánosan elérhetőek.

Prawtein*** – PRAWTEIN® – ISMERD MEG AZ ISTENEK KAKAÓÉTELÉNEK HATÁSAIT – kattints ide!

Következő rész:
8.) A C60 – A POST-COVID HELYZETEKBEN.


error: Content is protected !!