8.) C60 – A post-COVID helyzetekben.

Carbon Elixír

Updated on:

TEHÁT AMIT FONTOS MEGJEGYEZNÜNK ÉS MEGÉRTENÜNK, HOGY A C60 SEGÍTHET SZERVEZETÜNK IMMUNITÁSA SZEMPONTJÁBÓL, AKÁR A post-COVID HELYZETekBEN IS.

Ezzel kapcsolatban is már megvannak az első cikkek, melyek reményt adnak azoknak az embereknek, akik szeretnék erősíteni immunitásukat, fokozni szeretnék a védőoltások hatását, vagy azon emberek számára, akik aggódnak a mellékhatások miatt.

Oltások utáni támogatások:
Ebben a kérdéskörben még határozottabban szeretném elmondani, hogy ez eddig csak Ty Boillinger véleménye, aki február elején, 2021. február 8-án publikált egy cikket. Címe: „Hogyan lehet semlegesíteni a lehetséges károkat az mRNS vakcináknál.

Ty Boillinger szerinti vélemény és az ő állításai:
(bár nincs bizonyíték tudományos kutatások formájában, viszont így is értékes információ lehet valakinek a következő:)

  • Ha jódot, cinket, kvercetint és PQQ – pirrolokinolin-kinon-t adnak a C60-hez, akkor ez segíthet azoknak, akik valamilyen kárt szenvedtek a vakcinázás után.
    ***
  • Ezeket az anyagokat, és természetesen organikus formában tartalmazza a BEWIT Prawtein Carbon Elixír készítmény.
A TERMÉKTAPASZTALATOKNÁL, VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEKNÉL OLVASHAT TÖBBET ERRŐL A TERÜLETRŐL …

A fentebb bemutatott tudományos kísérleteket nem tekinthetjük bizonyítéknak arra, hogy a C60 – Carbon Elixír mindenkinél pontosan ugyanígy fog működni.
Ezért nem lehet közvetlenül ezeket a hatásokat a Prawtein*** C60 – Carbon Elixír terméknek tulajdonítani. A hatóságok minden bizonnyal azt mondanák, hogy ez nem lehetséges, ezért az ilyen magatartás és az ilyen bemutatás valótlan lenne.
VISZONT! Tudományos okokból ezt elolvashatjuk, beszélhetünk róla, mert bár mindez hihetetlen … de … ezek mégiscsak tudományos tanulmányok, amelyek megismételhetőek és le is vannak írva, publikálva is vannak és nyilvánosan elérhetőek.

Prawtein*** – PRAWTEIN® – ISMERD MEG AZ ISTENEK KAKAÓÉTELÉNEK HATÁSAIT – kattints ide!

Következő rész:
9.) – A C60 SEGÍTHET A KEMOTERÁPIÁK UTÁN


error: Content is protected !!